Home » Over stress, angst en burn-out » Laat angst je leven niet beheersen

Laat angst je leven niet beheersen

door | 24 sep, 2019 | Over stress, angst en burn-out

Body Mind Release (BMR)
BMR: overtuigingen en gevoelens (angst) die je met je meedraagt bepalen voor 95% hoe jij je voelt, denkt, handelt en reageert in jouw leven. Het bepaalt of iets wel of niet lukt, of jij succesvol bent en wat jij als persoon uitstraalt en aantrekt in jouw leven. Ze bepalen de keuzes die je maakt op het gebied van o.a. je carrière, de liefde, je gezondheid (bijv. stress- en emotie eten of smetvrees) en je ontwikkeling. ik ben er persoonlijk wel van overtuigd het helpt om beter met je angsten te leren omgaan.

Tijdens een BMR-traject leer je om gevoelens er gewoon te laten zijn. Ze zorgen er echter wel voor dat het je leven niet meer beheerst. Je gaat door angst dingen niet meer uit de weg. 

BMR heeft nog talloze andere voordelen, dus het is altijd aan te raden om een traject te doen. 

Over mij

Blogs. Ik schrijf ze om voor jou herkenning te creëren. Schrijven helpt mij voor mezelf om gedachten op een rijtje te zetten. Teruglezen geeft mij vaak nieuwe inzichten. Daarom zet ik het als gecertificeerd e-coach ook in bij sommige trajecten. Een dagboek dat terug praat.

Gerelateerde artikelen

Feestdagen stress? Voor mij niet meer.

Feestdagen stress? Voor mij niet meer.

Feestdagenstress? Voor mij niet (meer)

Nu Corona naar de achtergrond verdwijnt flitst de stress die feestdagen heet weer door mijn hoofd. Ik denk aan hoe het voor Corona ging. Dát wil ik dus echt niet meer. Ik haal mijn oude draaiboek weer uit de kast. Mogelijk dat jij er ook iets aan hebt.

lees verder
Overwinnen van terughoudendheid: De weg naar groei en vrijheid

Overwinnen van terughoudendheid: De weg naar groei en vrijheid

Overwinnen van Terughoudendheid: Een Gids naar Groei en Vrijheid

Leer hoe je terughoudendheid kunt overwinnen en stappen kunt zetten naar persoonlijke groei en vrijheid. Ontdek hoe je die innerlijke stem die je tegenhoudt kunt aanpakken en de kracht kunt vinden om angst en trauma te overwinnen. Ontdek waarom het tijd is om terughoudendheid niet langer de baas over je leven te laten zijn en hoe je een leven kunt leiden vol groei en zelfontwikkeling. Leer hoe je stap voor stap die terughoudendheid kunt overwinnen en jezelf kunt bevrijden om te zijn wie je werkelijk wilt zijn.

lees verder

Wat is een depressie?

Een depressie is een aandoening die de stemming en de gevoelens raakt. Als je eraan lijdt, kun je last hebben van somberheid. Je verliest je interesse in de mensen en de dingen om je heen en kunt niet meer echt genieten. Als de gevoelens van somberheid langer dan twee weken duren, is het zaak actie te ondernemen in de vorm van preventie of behandeling. Body Mind Release kan dan een uitkomst zijn.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dany Williams

Dany Williams

Typically replies within an hour

I will be back soon

Dany Williams
Hey there 👋
It’s your friend Dany Williams. How can I help you?
Whatsapp
Tweet
Share
Share
Pin