Trauma ….. vertel me er (niet) van

Mijn levensverhaal zou zomaar het jouwe kunnen zijn.

Mijn verhaal ik vertel het je.

Over mij
Welkom! Ik ben Katja Vledder – Bos, een ervaren trauma consulent.

Mijn reis begon meer dan dertig jaar geleden met persoonlijke trauma’s: binnen drie maanden verloor ik zowel een dierbare vriendin als mijn vader, beiden onverwacht en in mijn bijzijn. Deze schokkende gebeurtenissen leidden tot een neerwaartse spiraal en uiteindelijk de diagnose PTSS.

Herstel door EMDR en Body Mind Release (BMR)

Aanvankelijk vond ik hulp bij EMDR, wat de scherpe kanten van mijn trauma verzachtte. Later ontdekte ik Body Mind Release (BMR), een methode die me leerde niet alleen op te bergen, maar daadwerkelijk op te ruimen. Deze aanpak bracht duurzame resultaten en inspireerde mij om anderen te helpen Zelfs als ik nog eens vast loop kan ik de Body Mind Release Methode inzetten om mijn doel vast te houden.

Mijn missie als trauma consulent

Als trauma consulent begeleid ik mensen die vastlopen door trauma, zoals verlies, ongelukken, overvallen, scheidingen, en de impact van long covid. Mijn aanpak draait om doorpakken: stilstaan om richting te bepalen en vervolgens met handvatten weer zelf aan het roer staan.

Neem de regie over je leven

Al bijna twintig jaar is mijn werk mijn passie. Ik ben dankbaar om mensen te mogen helpen hun leven terug te winnen. Geen algemeen behandelplan bij mij. Maatwerk dat is dat je van mij mag verwachten. Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem contact op en zet de eerste stap naar herstel.

 

Volg mij op Social Media:

HBO coaching en counseling

Deze opleiding heeft mij een mooie basis gegeven om te starten met mijn werk als traumaconsulent. Alle facetten zijn aan bod geweest en hebben mij geholpen richting te vinden in waar mijn hart naar uit ging.

Medische basiskennis

Zonder gedegen medische basiskennis is het denk ik niet mogelijk om een goed therapeut te zijn. Immers lichaam en geest staan nauw met elkaar in verband. Zo was mijn etensstoornis er niet één van mijn lichaam maar van mijn geest.

Body Mind Release therapeut

Met deze opleiding begeleid ik cliënten in een diepgaand proces van zelfonderzoek en zelfherkenning. Het helpt je om gekwetste delen te herkennen en aan te pakken, zodat je weer de regie over je leven kunt nemen. Je krijgt de tools en inzichten om jezelf beter te begrijpen en te sturen, wat leidt tot persoonlijke groei en empowerment.

Ik ben aangesloten bij U-Care

Wil jij geen nummer meer zijn maar dat er gericht naar jou geluisterd wordt? 

Als Body Mind Release specialist ben ik aangesloten bij U-Care. U-care verbindt jou met de meest effectieve therapeut gebaseerd op jouw klachtenpatroon. Wanneer jij jouw gratis health call inboekt vul jij jouw klachten vooraf in op de vragenlijst. Tijdens de health call kijkt onze U-care specialist welke therapeut de meeste effectiviteit scoort met jouw klachtenpatroon. En vervolgens geven we jou de mogelijkheid een gratis doorverwijzing te krijgen.

Het gebruik van het platform kost jou dus niets!

Voor meer informatie kun je hier klikken

Hoe klanten mij ervaren

Ik hoef de wereld niet te dragen

Ik had al veel behandelaars gezien toen ik uiteindelijk bij Katja terecht kwam. Ze nam rustig de tijd voor me. Ik voelde me veilig en al snel kwam alles eruit. In mijn negatieve energie trok ik ook alle ellende van anderen mij aan. En dat bleef ook bij me. Altijd. Mijn rugzak was een big-bag geworden. Hij puilde uit. Er kon echt niets meer bij. Katja heeft me geduldig de BMR-methode uitgelegd. Ik ben er thuis mee aan de slag gegaan. Stap voor stap werd mijn leven lichter. De last van anderen laat ik nu daar waar ze horen. Bij die ander. Ja, ik wil een ander nog wel helpen maar pieker niet meer voor hen. Wat is dat fijn! Wat ik ook fijn vind is dat ze goed bereikbaar is. Even app contact en ik kan weer door. De cijferlijst die we iedere keer samen invullen geeft mij inzicht in mijn vorderingen.  

Mieke, 48 jaar

Trauma cliënt

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jouw probleem?

Maak dan hier jouw gratis afspraak

Dany Williams

Dany Williams

Typically replies within an hour

I will be back soon

Dany Williams
Hey there 👋
It’s your friend Dany Williams. How can I help you?
Whatsapp