Home » Body Mind Release » Hoe Corona ons leven verandert

Hoe Corona ons leven verandert

door | 20 mei, 2020 | Body Mind Release

Steeds vaker duiken berichten over sterke toename van stress op. De verwachting is dat over een half jaar de verzoeken om hulp enorm zullen stijgen. Het lijkt erop dat Corona ons keihard confronteert met onszelf. Dit alles wordt gevoed door de onzekerheid en angst voor de toekomst. Heb ik straks nog wel werk, kan ik wel in mijn huis blijven wonen, wat als alle maatregelen aanhouden? Het zijn zomaar wat vragen die mij gesteld worden door mensen die contact met me opnemen. Maar ook in de relatie verandert er veel. Je zit meer op elkaars lip, ergert je aan kleine dingen. Zo sprak ik vorige week iemand die het eigenlijk nooit opviel dat haar partner ’s middags zijn koekje in de thee sopte. Eerst stoorde het haar een beetje maar hoe langer het duurde, hoe erger de irritatie toenam. Ze begon op alles te letten. Ruzies waren het gevolg. Tel dat op bij het gedoe rond de boodschappen, het niet kunnen bezoeken van vrienden en familie en kijk daar: het zaadje voor een burn-out is geplant. Zie het als iets dat komt aanwaaien. Eigenlijk letterlijk zoals het virus zelf. Het gaat ongemerkt. Mensen die omvallen door burn-out zien dat eigenlijk nooit aankomen.

En zelfs als de signalen er steeds duidelijker zijn, worden ze genegeerd. Je hebt wel iets anders te doen en aan je hoofd toch? Toch is het verstandig om nu al aan de bel te trekken. Investeer juist nú in jezelf. Het is zo belangrijk.

Body Mind Release kan dan helpen. We gaan niet uren lang praten hoe slecht het met je gaat. Dat brengt je alleen maar verder van jezelf en bevestigt je slechte gevoel. Daar wil je zo snel mogelijk van af. BMR is een methode die met twee maal 10 minuten oefenen per dag uitstekende resultaten biedt! Al binnen een week voel je minder spanning. Na zes tot acht weken sta je beter in het leven.

Natuurlijk kan het online, maar afspraken op 1,5 meter afstand zijn ook mogelijk.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor meer informatie. Het kennismakingsgesprek kan altijd en is vanzelfsprekend gratis.

Over mij

Blogs. Ik schrijf ze om voor jou herkenning te creëren. Schrijven helpt mij voor mezelf om gedachten op een rijtje te zetten. Teruglezen geeft mij vaak nieuwe inzichten. Daarom zet ik het als gecertificeerd e-coach ook in bij sommige trajecten. Een dagboek dat terug praat.

Gerelateerde artikelen

Praten helpt niet, doen wel!

Wanneer ga je naar de dokter? Laatst was er op het nieuws dat steeds meer en steeds vaker jonge mensen in meer of mindere mate naar de huisarts stappen om doorverwezen te worden naar een psycholoog. Men heeft geen tijd voor sombere gedachten. Op social media zie je bijna alleen maar positieve dingen. Ben jij dan de enige die met sombere gedachten rondloopt? Wat denk je zelf!

lees verder
De kracht van positieve gedachten

De kracht van positieve gedachten

Hoe vaak zeg jij tegen jezelf dat je iets niet kunt, of durft. Of dat je jezelf spiegelt aan die ander die alles veel beter kan? Je doet dit zo vaak en onbewust dat je het als je waarheid gaat zien. Als je dit soort woorden maar vaak genoeg tegen jezelf herhaalt, wordt het vanzelf je waarheid. Bijzonder is te zien dat het negatief sturen van onze gedachten vaak geen enkele moeite kost. Onze gedachten positief draaien is vaak dan weer een uitdaging. En toch kan het. Ik ga je uitleggen hoe.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin