Home » E-coaching » Coaching op afstand. Ideaal!

Coaching op afstand. Ideaal!

door | 20 sep, 2019 | E-coaching

Je hebt eindelijk besloten dat je je problemen aan gaat pakken. Maar dan… een afspraak duurt al snel een uur en dan nog dat heen en weer reizen… die tijd heb je vaak niet. En als de afspraak er dan is vergeet je de helft of is de tijd om voor je er erg in hebt. Thuis denk je dan: ik had dit of dit willen zeggen. Of er gebeurt iets dat je direct wilt delen of je moet even stoom afblazen maar je afspraak is pas over een week…. of je wilt anoniem je verhaal kwijt. Dan voel je je veiliger.

Denk dan eens aan e-coaching. Thuis, op je werk, in de trein of waar dan ook contact hebben. Je frustraties, woede of wat je ook bezighoudt van je af schrijven. Wist je dat het wetenschappelijk bewezen is dat je gevoelens opschrijven je helpt sneller te verwerken en vooruitgang te boeken? Ik ben erkend e-coach. Ik kan je helpen. Vaak binnen een paar uur reageer ik en heb je echt een brandende vraag dan ben ik een appje weg. Hoe fijn is dat? Je coach altijd binnen handbereik!

Neem Peter. Ik had al een tijdje contact met hem op de conventionele manier. Maar toen gebeurde er iets dat de vlam in de pan deed slaan. En natuurlijk was het weekend. Hij had me een sms gestuurd voor een snelle afspraak. Ik nam direct contact met hem op. Zijn opluchting was groot toen hij kon spuien. Vanaf dat moment zijn we online verder gegaan en binnen twee maanden had Peter alles weer helder voor ogen.

Over mij

Blogs. Ik schrijf ze om voor jou herkenning te creëren. Schrijven helpt mij voor mezelf om gedachten op een rijtje te zetten. Teruglezen geeft mij vaak nieuwe inzichten. Daarom zet ik het als gecertificeerd e-coach ook in bij sommige trajecten. Een dagboek dat terug praat.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dany Williams

Dany Williams

Typically replies within an hour

I will be back soon

Dany Williams
Hey there 👋
It’s your friend Dany Williams. How can I help you?
Whatsapp
Tweet
Share
Share
Pin