Home » Body Mind Release » Voorkom een burn-out!

Voorkom een burn-out!

door | 23 sep, 2019 | Body Mind Release

Laat het niet zover komen. Voorkom een burn-out
Het voorkom een BURN-OUT TRAJECT

Binnen de Body Mind Release methode wordt de innerlijke oorzaak van onze handel- en leefwijze, welke zouden kunnen leiden tot een burn-out volledig in kaart gebracht. Deze worden gericht voor jou uitgetest. Tijdens een individueel Body Mind Release burn-out traject leer je deze zelfstandig los te laten en de positieve gevoelens die jij wellicht ooit verloren hebt weer terug te halen. Dit traject duurt slechts zes weken waarbij je dagelijks twee x 15 minuten aan de slag gaat. Het resultaat is dat je snel meer energie, levensvreugde en ontspanning ervaart. Je overziet je leven, geeft jezelf niet meer weg en durft weer keuzes te maken.
Het Body Mind Release voorkom een BURN-OUT traject biedt JOU:
– Niet praten over problemen maar gerichte aanpak oorzaak van klachten.
– Je krijgt bewustwording over de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten.
– Je hoeft niet om te gaan met je burn-out. Ik leer jou de innerlijke oorzaak gericht aan te pakken.
– Je durft weer keuzes te maken en weet weer wat wel of niet bij jou past.
– Met kleine levensaanpassingen leer jij een groot positief verschil te maken in jouw leven.
– Je leert anders omgaan met energie vretende situaties en personen.
Wil jij de innerlijke oorzaak van jouw burn-out klachten gericht en bewezen effectief aanpakken? Maak dan een nu afspraak voor een gratis intake.
De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt in het leven. Denk bij deze ballast aan: verkrampende gevoelens en beperkende overtuigingen. Deze ballast BEPAALT direct de MATE VAN STRESS en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties, of iets WEL of NIET LUKT in jouw leven.Niet alleen onze ballast heeft een enorm belastend effect op ons leven. POSITIEVE GEVOELENS zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk kun jij zomaar VERLIEZEN door vervelende of traumatische gebeurtenissen die ooit in jouw leven gebeurd zijn. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt jouw ballast welke – erfelijke – ZIEKTEN zich zouden kunnen ontwikkelen.

Over mij

Blogs. Ik schrijf ze om voor jou herkenning te creëren. Schrijven helpt mij voor mezelf om gedachten op een rijtje te zetten. Teruglezen geeft mij vaak nieuwe inzichten. Daarom zet ik het als gecertificeerd e-coach ook in bij sommige trajecten. Een dagboek dat terug praat.

Gerelateerde artikelen

De kracht van positieve gedachten

De kracht van positieve gedachten

Hoe vaak zeg jij tegen jezelf dat je iets niet kunt, of durft. Of dat je jezelf spiegelt aan die ander die alles veel beter kan? Je doet dit zo vaak en onbewust dat je het als je waarheid gaat zien. Als je dit soort woorden maar vaak genoeg tegen jezelf herhaalt, wordt het vanzelf je waarheid. Bijzonder is te zien dat het negatief sturen van onze gedachten vaak geen enkele moeite kost. Onze gedachten positief draaien is vaak dan weer een uitdaging. En toch kan het. Ik ga je uitleggen hoe.

lees verder
Gekwetst stuk

Gekwetst stuk

Wanneer was jij voor het laatst onbevangen blij? En mogelijk nog belangrijker: wat is er met je gebeurd dat je niet meer echt blij kan zijn? Mij is het ook overkomen. Ik was mijn onbevangenheid ergens kwijt geraakt. Lees er alles over in mijn blog.

lees verder

Praten helpt niet, doen wel!

Wanneer ga je naar de dokter? Laatst was er op het nieuws dat steeds meer en steeds vaker jonge mensen in meer of mindere mate naar de huisarts stappen om doorverwezen te worden naar een psycholoog. Men heeft geen tijd voor sombere gedachten. Op social media zie je bijna alleen maar positieve dingen. Ben jij dan de enige die met sombere gedachten rondloopt? Wat denk je zelf!

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin