Trauma coaching en therapie Wijster

Ik snap jou. Jouw verhaal zou het mijne kunnen zijn. Heb jij een trauma doorgemaakt en ondervind je daar nog dagelijks klachten of hinder van? Bij mij krijg je maatwerk.

Bos Traumacoaching Wijster

Trauma, een zwaar woord waar ook ik niet van wilde horen. En toch ben ik erdoorheen gegaan. Net als ieder mens heb ik dingen meegemaakt die een plek moesten vinden. Geïntrigeerd door de menselijke psyche en nieuwsgierig naar hoe je dingen verwerken kunt, heb ik mij door de jaren heen ontwikkeld tot trauma consulent. Ik begeleid mensen die door wat voor reden dan ook vastlopen in hun leven. Dit doe ik naast mijn eigen praktijk. Ik ben van het doorpakken. Stilstaan mag om richting te bepalen. Daarna geef ik je graag handvatten zodat je weer door kunt. Een andere manier van in het leven staan. Dat geef ik je graag mee.

Als eerstejaars student zonder mijn vrienden in een vreemde stad. Ik voede mij verloren. Ik raakte steeds verder van mezelf vandaan. Wie was ik? En waar wilde ik naartoe. Met handvatten van Katja heb ik in korte tijd mezelf teruggevonden en geniet ik van mijn nieuwe leven.

Student

Paul: ik was klaar met de relatie, dacht ik. Katja vertelde direct onomwonden dat ze niet aan pappen en nathouden deed. We mochten één keer flink mopperen daarna gingen we aan de slag. We hebben elkaar weer gevonden

Paul en Monique

Relatieproblemen

Traumacoaching

Niet overloos praten maar aanpakken.

Heel veel mensen durven er niet over te praten. Maar wat kun je er zelf aan doen dat jou iets overkomen is? Helemaal niets! Ook in Wijster en omgeving  zijn mensen die een trauma hebben doorgemaakt! Niets om je voor je schamen. Zoek daarom hulp. Een mooi traject is body mind release. Een methode die niet praat maar doet. Precies wat jij nodig hebt om snel weer vooruit te kunnen.
Veel fysieke en geestelijke symptomen komen voort uit trauma. Dit kun je op alle momenten in je leven oplopen. En soms zelfs daarvoor al. Ongemerkt sluipt het gevoel van angst, onbehagen, stress of somberheid bij je naar binnen. En steeds als je in een spannende situatie komt openbaart het zich weer en groeit het. Net zolang tot het je leven volledig beheerst. Vanaf dat moment is ontspannen geen mogelijkheid meer. Ik geef jou handvatten om te verwerken. Niet door steeds te herhalen maar door op te ruimen en door te gaan. Bevrijd van alles wat je tegenhoudt je leven vol te leven en te genieten van alles en iedereen om je heen.

 

N

Vergoeding

Mogelijk (deels) vergoed uit de (aanvullende) zorgverzekering 

Prijzen Traumacoaching Wijster

Jij zet de eerst stap en dan….

Beloon ik jou voor je moed met een gratis intake. Dit doen we via beeldbellen, zoom of bij mij in de praktijk. Ik ben oprecht geínteresseerd in jouw verhaal. Vaak komen er in dit gesprek al emoties omhoog. Geeft niets hoort erbij. En vergeet niet…. Ik weet hoe spannend het is. In dit eerste gesprek geef ik jou de ruimte. Heb je daar belangstelling voor dan leg ik je uit welk traject we aan kunnen gaan. Wil je dat dan maken we een afspraak bij mij in de praktijk of online. Weer via beeldbellen of zoom. Ik stuur jou het benodigde werkboek en we gaan aan de slag met het loslaten van jouw trauma en we zetten er mooie en positieve gevoelens tegenover. Hoe fijn is dat?!

Jouw verhaal

€0

voor jou dus gratis!

Prijs pakket/dienst: jij vertelt jouw verhaal

Resultaat van het pakket: opluchting! Je wordt gehoord.

Tijdsperiode: 1 tot ½ uur

Prijs per behandeling: €125

Korting: 100%

Jij durft!

€500

in twee termijnen te voldoen

Traject dat helpt jouw lichaam te ontspannen (body release) en je geest te bevrijden van beperkende gevoelens en overtuigingen (mind release).

Loslaten voor meer ENERGIE en een ontspannen LICHAAM en GEEST

Zes tot acht sessies

In de praktijk of op afstand

Jouw investering: Twee maal ongeveer tien minuten per dag

Behandelen gekwetst stuk indien aanwezig

Mogelijk (deels) vergoed uit de (aanvullende) zorgverzekering

Bonus: Overzichtelijk werkboek met oefeningen en waar je je vorderingen bijhoudt

Nazorg of extra consult

€65

je kunt altijd terugkomen

Resultaat van het pakket: Als je even van het pad dreigt te raken kun je altijd terugkomen om weer even de puntje op de i te zetten

Niet meer terugvallen in oude gewoontes maar snel ingrijpen om terugval te voorkomen

Het traject kun je combineren met andere zorg die je ontvangt. Ik raad je wel aan om zowel mij als je behandelend arts of psycholoog te informeren van waar je mee bezig bent. Het kan namelijk zo zijn dat de diverse behandelingen effect hebben op elkaar. Dit is en blijft echter jouw eigen beslissing. Ik zal in het kader van jouw privacy NOOIT informatie delen zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

Bos Traumacoaching

Meester Haddersstraat 12
Wijster, Drenthe 9418PC
Nederland
Telefoon: 0654785393
E-mail: info@bostraumacoaching.nl
URL: https://bostraumacoaching.nl/
Btw-nummer: NL00149674B04
Kamer-van-Koophandelnummer: 71843914

Openingstijden:

Maandag: 09:00 – 22:00
Dinsdag: 09:00 – 22:00
Woensdag: 09:00 – 22:00
Donderdag: 09:00 – 22:00
Vrijdag: 09:00 – 22:00
Zaterdag: na overleg
Zondag: na overleg

Buiten deze uren bereikbaar via whattsapp. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik ging de straat niet meer op. Zat thuis en draaide in hetzelfde kringetje rond. Ik heb eerst via beeldbellen contact gehad. Die keer erna durfde ik al naar haar toe. Ik heb met vallen en opstaan mijn doel bereikt. Sinds kort heb ik zelfs weer een parttime baan.

Hennie

Werkloos angsten

Er was een ongeluk gebeurd met één van de chauffeurs op het werk. Ik werd als eerste gebeld. En ineens stond het ongeluk van mijn broertje weer op mijn netvlies. Ik werd 30 jaar terug in de tijd geworpen. Ik bevroor. Met hulp van Katja ben ik er weer bovenop.

Johannes

Manager burn-out

Ik wil ook graag leren loslaten in Wijster

Ik neem de uitnodiging aan

5 + 6 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Dany Williams

Dany Williams

Typically replies within an hour

I will be back soon

Dany Williams
Hey there 👋
It’s your friend Dany Williams. How can I help you?
Whatsapp