Vraag hier jouw ZORG GOED VOOR JEZELF werkboek aan.

In dit werkboek neem je een kijkje naar binnen bij jezelf. Dit boek heeft een waarde van

€ 49,95. Ik mail het je graag gratis toe. Vandaar dat ik je gegevens nodig heb.

N

Je krijgt een inkijk in jezelf

N

Je komt mogelijk achter eigenschappen die je lang verborgen had

N

Ik daag je uit om eerlijk en open naar jezelf te zijn

N

Je krijgt een kijkje in de keuken van Body Mind Release

Ik snap waar jij doorheen moet.

Trauma, een zwaar woord waar ook ik niet van wilde horen. En toch ben ik erdoorheen gegaan. Net als ieder mens heb ik dingen meegemaakt die een plek moesten vinden. Geïntrigeerd door de menselijke psyche en nieuwsgierig naar hoe je kunt verwerken, heb ik mij door de jaren heen ontwikkeld tot trauma consulent. Ik begeleid mensen die door wat voor reden dan ook vastlopen in hun leven. Dit doe ik naast mijn eigen praktijk. Ik ben van het doorpakken. Stilstaan mag om richting te bepalen. Daarna geef ik je graag handvatten zodat je weer door kunt. Een andere manier van in het leven staan. Dat geef ik je graag mee.

“Ik hoef de wereld niet te dragen”

Ik hoef de wereld niet te dragen

Ik had al veel behandelaars gezien toen ik uiteindelijk bij Katja terecht kwam. Ze nam rustig de tijd voor me. Ik voelde me veilig en al snel kwam alles eruit. In mijn negatieve energie trok ik ook alle ellende van anderen mij aan. En dat bleef ook bij me. Altijd. Mijn rugzak was een big-bag geworden. Hij puilde uit. Er kon echt niets meer bij. Katja heeft me geduldig de BMR-methode uitgelegd. Ik ben er thuis mee aan de slag gegaan. Stap voor stap werd mijn leven lichter. De last van anderen laat ik nu daar waar ze horen. Bij die ander. Ja, ik wil een ander nog wel helpen maar pieker niet meer voor hen. Wat is dat fijn! Wat ik ook fijn vind is dat ze goed bereikbaar is. Even app contact en ik kan weer door. De cijferlijst die we iedere keer samen invullen geeft mij inzicht in mijn vorderingen.

Mieke

Cliënt met trauma

Niet meer “ziek”
Ik had steeds maar vage klachten. Veel hoofdpijn en lage rugpijnen. Bij ieder onderzoek kwam er weer niets uit. Ook jarenlange gesprekken boden geen oplossing.
Een traject bij Katja bracht mij binnen drie weken verlichting. Zo blij!

Ilona, 43

Alleenstaand en parttime werkzaam

Ontvang gratis het: ZORG VOOR JEZELF werkboek

Jouw reis naar je eigen ik