Jouw unieke herstelreis: Ontdek de kracht van Kintsugi voor jouw hart

Vind jezelf: Ontdek de ongekende kracht van Kintsugi Herstel jouw barsten in je hart met goud voor persoonlijke groei
E

Ontdek de magie van een hart dat met goud gelijmd is

 

Welkom in een wereld van transformatie en kracht, waar we het hart breken en de scherven met goud lijmen.

🎁 Een geschenk aan jezelf of anderen: Het is een cadeau dat je jezelf kunt geven, of delen met iemand die je dierbaar is.

🌟 Stilstaan bij je levensreis: ik nodig je uit om bewust stil te staan bij alles wat je in het leven heeft geraakt, want in die ervaringen schuilt jouw kracht.

🔥 Van kwetsbaarheid naar kracht: Samen zetten we deze ervaringen om in innerlijke kracht en potentie, omdat elk litteken een verhaal vertelt.

💖 Een prachtig hart: Ervaar een bevrijdend gevoel in je hartgebied, terwijl je oude bagage loslaat en ruimte maakt voor groei.

💪 Een Krachthart Mentality: Ontwikkel een mentaliteit van veerkracht en bezit jouw innerlijke kracht als nooit tevoren.

🌿 Een krachtig ritueel: Leer een krachtig zelfliefde ritueel dat je thuis kunt uitvoeren, maar wat je nog sterker maakt als je het in de praktijk uitvoert

🎨 Kunst voor in huis: Wat je maakt, wordt een kunstwerk dat je kunt koesteren, een bewijs van alles wat je hebt overwonnen in het leven.

Dus, ben je klaar om de magie van een hart dat met goud gelijmd is te ontdekken? Dit is jouw uitnodiging om deel te nemen aan deze reis van transformatie en groei. Kies voor jezelf, omarm je kracht en laat je hart schitteren.

E

Ik heb de intensieve reis van Kintsugi zelf gemaakt.

Omdat ook mijn hart beschadigingen kent. Sterker nog ik ben traumaconsulent geworden omdat ik met mijn 60 jaar vele barsten en breuken heb opgelopen in het leven. Mijn visie was altijd dat iets me wel kan kraken maar niet breken. Tijdens mijn Heart Journey heb ik plekken ontdekt waarvan ik dacht dat ze al heel lang geleden afgedaan waren. 

Jou unieke hart box om jouw reis te beginnen
Ontdek de kunst van het helen in goud. JOUW unieke reis door de breuken en barsten die jij opgelopen hebt,
Niemand heeft een hart als jij.

Welkom op mijn heart journey – een reis van herstel en kracht

Met 60 jaar levenservaring heb ik mijn eigen intensieve Kintsugi-reis gemaakt. Mijn hart kent de barsten en breuken die het leven met zich meebrengt, en juist daarom ben ik nu hier voor jou.

Als traumaconsulent heb ik niet alleen geleerd om te kraken maar niet te breken, maar ook om mijn eigen ervaringen te gebruiken als een krachtige bron van begrip en genezing. Mijn visie is simpel: het leven kan ons buigen, maar het zal ons niet breken.

Jij, die door het leven hebt gereisd en de littekens van je eigen reis draagt, ben ik hier voor. Mijn Heart Journey biedt een veilige haven waarin we samen de kunst van Kintsugi toepassen op de breuken van het hart. We zullen niet alleen lijmen met goud, maar ook jouw veerkracht versterken en jouw innerlijke schittering herontdekken.

Dus, als je klaar bent om jouw Heart Journey te beginnen, waar herstel en kracht hand in hand gaan, ben ik er voor jou. Laten we samen de barsten omzetten in schoonheid en laten zien dat, net als mijn hart, jouw verhaal het waard is om te worden omarmd en gevierd.

Benieuwd naar jouw reis? Neem contact op en laten we samen jouw hart in zijn volle glorie herstellen

” Het resultaat is dat jij het trauma nog herinnert maar dan zonder negatieve lading die je leven ontwricht”

Ervaren door ervaring en opleiding. Ik ben er ook geweest

Helaas zijn trauma’s ook aan mij niet voorbij gegaan. Door de heftige gevoelens die hierdoor vrij kwamen te negeren en weg te stoppen, kwam ik in een neerwaartse spiraal terecht. Maar ik had haast. Moest door. Tot mijn lichaam letterlijk ziek werd. Ik kon geen eten meer verdragen en werd zo gedwongen naar de huisarts te gaan. Die was niet verbaasd en stuurde me door. De diagnose: PTSS kwam als een mokerslag. Dàt liet ik mij niet overkomen. Toen al voelde ik niet veel voor oeverloos praten en pillen. Ik kwam na overleg bij de toen nog nieuwe EMDR methode terecht. Dat hielp mij de scherpe kanten van mijn trauma te halen en ik kon relatief snel weer door. Echter bij nieuwe stressvolle gebeurtenissen stak mijn ongemak van niet kunnen eten de kop weer op. Inmiddels was ik coach en counselor en kwam ik in contact met verschillende soorten behandelmethoden. Eén die mij enorm aansprak was Body Mind Release. Niet pappen en nathouden en parkeren maar aanpakken en vol gas door! Niet meer weglopen of verstoppen maar doen!
Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar erkend therapeut en kan ik mijn ervaring die ik opdoe als traumaconsulent en als therapeut mooi combineren bij de inzet van de begeleiding van mijn cliënten. Mijn levensmotto is: Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan.

Jouw hart, het centrum van jouw emoties en liefde, heeft vreugde en pijn gekend. Maar wat als jouw hart gebroken is? Het antwoord is simpel maar krachtig: je kunt jouw hart helen. Het is een reis van zelfliefde en veerkracht, waarbij je leert dat jouw littekens getuigen van jouw kracht en dat je sterker en liefdevoller kunt worden.

Goud omarmt pijn

Dit symboliseert het accepteren en waarderen van onze eigen gebrokenheid. De pijn wordt niet weggestopt, maar geëerd en getransformeerd in iets kostbaars en unieks, wat een krachtige metafoor is voor persoonlijke groei en veerkracht.

Kracht in breuken

  De Kintsugi-filosofie benadrukt dat de kracht van een object niet verloren gaat door breuken. In plaats van zwakte te tonen, benadrukt het de weerbaarheid en veerkracht die ontstaan ​​uit de breuken zelf. 

Triomf na trauma

Net zoals een gebroken voorwerp, onze eigen breuken niet ons vermogen bepalen, maar eerder de kansen voor groei en hernieuwde kracht creëren. Het is een krachtige herinnering dat we sterker kunnen worden door onze kwetsbaarheden te omarmen en te laten zien dat onze ware kracht schuilt in onze breuken..

Ervaringen van mijn klanten

Ik durf weer!

Dankzij de expertise en empathie van Katja voel ik me weer heel. Mijn hart is niet alleen gelijmd met goud, maar straalt nu van binnenuit

Wies, 53

Al veel geprobeerd

Mijn hart is weer draagbaar

Met deskundige begeleiding werd mijn gebroken hart zorgvuldig hersteld. Een reis van heling die mijn leven heeft veranderd.

Saskia, 38

Alleenstaand en parttime werkzaam

Jij zet de eerst stap en dan….

Beloon ik jou voor je moed met een gratis intake. Dit doen we via beeldbellen, zoom of bij mij in de praktijk. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. Vaak komen er in dit gesprek al emoties omhoog. Geeft niets, hoort erbij. En vergeet niet…. Ik weet hoe spannend het is. In dit eerste gesprek geef ik jou de ruimte. Je bent niet alleen. Samen gaan we verder. Ontdek de kracht van Kintsugi, waar gebrokenheid wordt omarmd en littekens worden getransformeerd in stralende gouden lijnen. Hier begint jouw reis naar herstel, veerkracht en een hart dat schittert. Laat ons samen de volgende stappen zetten naar innerlijke heling en groei. Je verdient het om weer te stralen. Welkom bij jouw Kintsugi-reis. De reis duurt ongeveer een dagdeel. Je krijgt van mij altijd thee of koffie met wat lekkers? Speciale wensen? Ik regel het graag voor jou. 

 

Jouw verhaal

€0

voor jou dus gratis!

Jij vertelt jouw verhaal:

Je verhaal of dat wat je meegemaakt hebben vertellen aan iemand die je niet kent. Iemand die objectief luistert, niet inkleurt en oprecht geïnteresseerd is in je verhaal. Dat krijg jij van mij.

Het resultaat: opluchting! Vaak lucht het mensen tijdens het eerste gesprek al op om te vertellen wat ze dwars zit of bezig houdt. Meestal krijgen cliënten tijdens dit gesprek al inzichten. Ik stel ook altijd vragen. Geef handvatten, maar nooit een oordeel.

Tijdsperiode: 1 tot ½ uur

Normale prijs: €125

VOOR JOU DUS GRATIS!

Jij durft!

€129

Let op! Tot 14 februari € 99,

The Golden Heart Journey: Van Binnen Naar Buiten

Ontdek de kracht van het hart tijdens The Golden Heart Journey. We duiken diep in jouw hart, benoemen en omarmen zowel de ‘kleine’ als ‘grote’ gebeurtenissen in jouw leven. Met begeleiding voer je The Heart Ritual uit, doordring je jezelf met liefde en laat je pijn en blokkades oplossen.

Geïnspireerd door Kintsugi, hervorm je  jouw barsten tot goud. Een magische reis om de fluisteringen van jouw hart te horen en met hernieuwde kracht naar buiten te komen. Laat het hart stralen met The Golden Heart Journey.

Bonus: Een werkboek met oefeningen ter voorbereiding van jouw reis. 

Combinatie met Body Mind Release

€75

een gouden combinatie

Vaak hoor ik van mensen dat ze juist op het gebied van het hart moeite hebben met verwerken. Het traject van Body Mind Release wordt erdoor geremd. 

Hoe mooi zou het zijn als je twee vliegen in één klap zou kunnen slaan? Tijdens het traject gaan we met jouw hart aan de slag en lijmen we het in goud. 

Het traject kun je combineren met Body Mind Release. Als je deze keuze maakt betaal je voor een Heart Healing Ritueel geen € 129  maar € 75

 

Bonus: Ook hier krijg je een werkboek met oefeningen ter voorbereiding van jouw reis. 

Je bent hier nu toch….. Maak die afspraak. Hij is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Durf jij de reis naar de breuken in jouw hart aan?  Ik ben er. Ook voor jou!

Wat je mogelijk graag zou willen weten

Hoe ziet een Body Mind Release traject eruit?

Tijdens de eerste sessie leren we elkaar beter kennen en kijken we of we met elkaar verder willen. We bespreken jouw klachten, leggen de vinger op de innerlijke oorzaak van deze klachten en we stellen een plan op  om tot het voor jou gewenste resultaat te komen.
Vervolgens leer jij gericht verkrampende gevoelens en beperkende overtuigingen zelfstandig los te laten.
Wekelijks bespreken we de vorderingen, krijg je nieuwe opdrachten. Na elke sessie weet jij wat jij de komende week zelfstandig mag doen, waarom en nog belangrijker: je komt een stap dichter bij je uiteindelijk doel.
Na ieder consult ga jij tweemaal daags gedurende vijf tot tien minuten aan de slag met het gericht loslaten van ballast en eventueel terughalen van jouw positieve gevoelens. Je zult merken dat dit prima te doen is. Vaak hoor ik dat cliënten al binnen twee weken minder gespannen zijn. Hoe fijn is dat?
Aan het eind van het traject leer jij jezelf zelfstandig te programmeren. Dit kun je je verdere leven gebruiken om verder tot bloei te komen.
En mocht je nu nog een keer ergens tegenaan lopen: dan ben ik er uiteraard voor jou.

Voor wie is een Body Mind Release traject geschikt?

BMR is een laagdrempelige benadering van trauma of problemen die men in het dagelijks leven tegenkomt. BMR is niet geschikt voor psychiatrische stoornissen, ernstige verslavingen en crisissituaties. Hiervoor dient een andere vorm van hulpverlening te worden toegepast. Na stabilisatie van de situatie kan worden overgegaan op BMR.

Hoe reageer ik op een traject?

Dit verschilt van persoon tot persoon. Het kan zijn dat je in het begin een reactie krijgt van je lichaam dat in verzet gaat. Dat noemen we een gekwetst stuk. Dat is het deel dat heel graag wil dat jouw angsten in stand blijven, zodat je angst kan blijven regeren. Met respect voor die angst gaan we hem wel vertellen dat hij er mag zijn maar dat jij het roer overneemt en je eigen koers gaat varen.

Hoe zit het met het gebruik van mijn medicatie?

Je mag NOOIT je door een arts voorgeschreven medicatie onderbreken zonder overleg met je behandelend arts.

Wat houdt een Golden Heart Journey in

Een traject voor het helen van het hart, zoals bij The Golden Heart Journey, is een persoonlijke en diepgaande reis naar innerlijke kracht. 

1. Kennismaking:

We beginnen met een kennismakingsgesprek om jouw behoeften en doelen te begrijpen.
2. Hartanalyse:

Diepgaande zelfreflectie om de bronnen van pijn en blokkades in jouw hart te identificeren.
Erkennen en begrijpen van de impact van levensgebeurtenissen op jouw welzijn.

3. The Heart Ritual:

Uitvoeren van het Heart Ritual, we breken jouw hart.

4. Diepe Verbinding:

Ontwikkelen van een diepe verbinding met jouw hart en het verkennen van innerlijke wijsheid.
Identificeren van specifieke gebieden die aandacht nodig hebben.

5. Transformeren met Kintsugi:

Toepassen van Kintsugi-principes om jouw barsten en breuken te omarmen en ze om te zetten in bronnen van kracht.
Creatieve expressie en zelfreflectie om jouw unieke transformatieproces te verankeren.

6. Ondersteuning en Integratie:

Doorlopende begeleiding en ondersteuning gedurende het traject.
Integreren van geleerde principes in dagelijkse routines voor voortdurende groei.

8. Afsluiting :

Bespreken van verdere stappen en mogelijkheden voor toekomstige ontwikkeling.
Dit traject is ontworpen om een veilige ruimte te bieden voor heling, groei en het herontdekken van innerlijke kracht. Het is een persoonlijke reis, afgestemd op jouw unieke behoeften en ervaringen.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat ligt aan hoe snel we de vinger op de zere plek kunnen leggen en hoe groot het verzet is van het mogelijk gekwetste stuk in jou. In de praktijk zou je binnen drie maanden je veel beter kunnen voelen.

Ervaringen

Na een week had ik zomaar een hele nacht geslapen. Dat was al in maanden niet gebeurd. Vanaf dat moment voel ik me beter, sterker, rustiger.

Linda

Overwerkt en burnout verschijnselen

Ik had – ik denk misschien uit schaamte – niemand verteld dat ik bij Katja onder behandeling was. Maar na drie weken begonnen mijn collega’s vragen te stellen. Ik was veranderd. Minder gestrest. Toen wist ik: dit komt goed!

André

Marketeer

Durf jij de stap te maken en los te laten wat je tegenhoudt ten volle te leven?

Ik ga graag met je mee.